DESIGN BLUEPRINT: Inspired by Art

Wednesday, September 10, 2014

Whoever says art doesn't make a difference is lying. Now, it may not always be the first thing selected in a room design, but that doesn't mean it can't.
Look at the living room from Smitten Studio for example. Whether the framed art was selected first or last, it pulls the entire space together perfectly. It's a very important element in this design.

This space has just the right amount of color, whites, woods and brass. You can never go wrong with a beautiful fiddle leaf tree to brighten your space.

Want this look?... You got it.
 DESIGN BLUEPRINT:
Arm Chair / Joybird
Terrarium / Etsy
Brass Accessories / ZGallerie
Candleholders / CB2
Coffee Table / Wayfair
Basket / Target
Area Rug / Anthropologie
Pouf / Pure Home

1 comment:

  1. Pretentieus door het feit dat ze een limited edition serie, zelfs als speciaal de GMT Pro Hunters hebben aa breder scala als de MK2, de Militaire GMT, de Stealth, de rode versies, het staal en goud, de replica horloges nederland Safari en ik denk dat ik gedekt vrij veel allemaal. Een ieder zal een iets verschillende elementen en kleuren dan de ander gewoon te animeren de replica horloges breitling hele collectie en geef Rolex een reden om meer limited editions van Pro Hunters te maken.

    Kijken rond het web voor nep-Rolex GMT Pro Hunter horloges Ik vond een heleboel goede Pretenders en ik moet zeggen dat het verschil tussen de modellen is niet zo groot ... op het eerste gezicht. De replica horloges omega beweging zal vrijwel tellen de meest hier wat betekent dat het merendeel van de GMT-replica horloges automatische bewegingen hebben. Mijn # 1 aanbeveling is te gaan voor de Japanners degenen. Deze bewegingen houd meestal de replica horloges rolex tijd goed, ze zijn betrouwbaar en het vegen van de secondewijzer is fatsoenlijk.

    ReplyDelete