Chic Neutral Mid Century Haven

Monday, August 15, 2016

Hi, Kate Cabiltes here!

After coming across the blog Stories by Venice Beach based designer Sarah Sherman Samuel I have been inspired by her spaces more times than I can count. The eclectic but California cool look of her own home's mid century living room is oozing with inspiration. The light colored high ceilinged bones of the room provided a great canvas to layer the streamlined mid century furniture with Scandinavian boho accents. The jaw dropping Jonathan Adler light fixture really anchors the entertaining area which is centered with a rusty patterned rug. While the room is primarily neutrals, the varying shades of brown and rust and all the pops of white and brass add depth to the airy space.

Here's how to get the look in your living room...

Octagon Wall Mirror via CB2
Jonathan Adler Meurice Collection 30-Light Brass Chandelier via Lamps Plus
The August with Ferns via The Sill
The Architecture of Happiness Book via Amazon
Mara Oak Coffee Table via Article
Burnt Ochre & Butternut Floral Border Wool Rug via West Elm
Copper & Cognac Palermo Chair via The Citizenry
Pod Hanging Chair via CB2

Inspiration Image via Sarah Sherman Samuel


- Kate

4 comments:

  1. Of je het leuk of je hebt het niet dat replica horloges nederland is vrij veel hoe ik het zie. Of is er een aanpassing Meestal in mening in de tijd, maar de eerste indruk is altijd een of het ander. Ik denk dat het een koele horloge, hoewel ik niet een origineel te evenaren 100% kon vinden, maar met de nieuwe golf van keramische randen van Rolex Heb je echt weet je spullen naar een gepassioneerd en om deze replica horloges breitling uit te sluiten.

    Secondewijzer hebben een goede ouderwetse vegen van de Japanse automatische beweging, dus het is allemaal goed aan de binnenkant ook. Case, kroon en schroef-in duwboten zijn net als de replica horloges rolex originelen te dus niets er om het weg te ofwel geef. De wijzerplaat heeft een goed gevoel en ziet er dus als ik een van deze replica Rolexes zou zien dat ik zou hoogstwaarschijnlijk worden eyeballing op het sinds het is een nieuw stuk op zoek naar mij.

    ReplyDelete